Madkundskab
På hver af klubbens tre matrikler er der køkkener, som tilbyder aktiviteter med madlavningen og madglæden som fælles tredje i det daglige arbejde med fællesskaber, relationer, dannelse og læring.
Det store køkken findes i Absalonsgade 8, hvor der hver uge laves bolsjer, bages, laves mad og af og til andre sjove madoplevelser. Køkkenet er åbent hver dag og man kan tilmelde sig aktiviteterne i køkkenet ved at skrive sig på den seddel, der hænger på køkkendøren.
Derudover afvikles der også madhold: Hold man tilmelder sig og som løber én gang om ugen over fx fire uger. Her går vi lidt mere i dybden med madlavningen, hygiejnen, den faglige læring og til sidst spiser vi selvfølgelig også den dejlige mad vi har lavet sammen.
I Relax i Eskildsgade har vi et lidt mindre køkken i forlængelse af hovedrummet, som fungerer mere som et køkken-alrum. Her laves hver dag mindre madaktiviteter, som for det meste også er vegetariske og sunde alternativer til traditionel mad. Også her melder man sig på dagen.
I 10’eren har vi to køkkener – et te-køkken i caféområdet, hvor medlemmerne kan lave en kop og/eller hygge sig med mindre madaktiviteter, som fx pandekager. I det tilstødende lokale har vi et køkken, som alle klubbens medlemmer under eget ansvar kan låne til at bage efter de opskrifter, der er indkøbt ingredienser til. Så her har klubbens medlemmer mulighed for selv at tage ansvaret for aktiviteten og hvad der hører til af forberedelse, madlavning og oprydning.
Alle tre køkkener er åbne hver dag, så der er rig mulighed for at dyrke madglæden og lære lidt om madkundskab i fællesskab med andre medlemmer.